Thing for the Bling

Good girl gone bad

Pictures by HEIDI TUOMINEN

RECLAIMED VINTAGE* leather jacket
GUESS jeans (gifted)
R/H college t-shirt
SAINT LAURENT* pumps
BALMAIN earrings
DIY bag

No, girl, you are not in the middle of Sahara desert (unless, if you are, of course) and seeing a mirage. You are not hallucinating or going crazy. This actually, really is a new blog post! Hallelujah! Can I get an amen?!

First things first… I’m really sorry I haven’t written a single word here in over 2 months. I’m sorry. I’ve been needing some time for myself and to think about my life and to tell you the truth, blogging hasn’t really been on my mind lately. Thing for the Bling is not dead or on hiatus, but I will not update it so often, at least not right now. I will always love fashion, but right now I need some space for my thoughts. Hope you understand. I will explane this to you in the future, I promise.

Let’s talk a little bit about the outfit, shall we? The leather jacket is new and I’m loving it! I’ve always (seriously, like 4 years) wanted to buy a biker leather jacket like this and now I finally have it!! Yesss! Leather jacket gives an instant bad ass bitch effect to any outfit and I love it. Love it, love it, love it. The shirt is also new. It’s by a Finnish brand R/H and they are MAJOR. Check out their stuff at www.rh-the-label.com and if you are visiting Helsinki, definitely visit R/H’s new store on Fredrikinkatu 18.

P.S. Yaaay! It’s my Birthday today! I’m 22 and lovin’ it! Going to party like a rockstar this weekend.

***

Ei, et ole näkemässä kangastuksia keskellä Saharan autiomaata (tai no, mistäs minä tiedän vaikka olisitkin!). Et myöskään hallusinoi tai ole tulossa hulluksi. Tämä on ihan oikea, uusi blogipostaus! Hallelujah! Can I get an amen?!

Ensiksi… Olen todella pahoillani, etten ole kirjoittanut sanaakaan tänne yli kahteen kuukauteen. Anteeksi. Olen tarvinnut viime aikoina aikaa itselleni ja ajatuksilleni ja bloggaaminen ei ole ollut mielessäni kauheasti. Thing for the Bling ei ole kuollut eikä tauolla, mutta en päivittele tätä enää niin useasti kuin joskus päivitin, tai en ainakaan juuri tällä hetkellä. Tulen aina rakastamaan muotia, mutta juuri nyt tarvitsen omaa aikaa ja tilaa ajatuksilleni.  Toivottavasti ymmärrätte. Selitän tämän teille tulevaisuudessa, lupaan.

Puhutaanpa sitten vielä hieman asustani! Nahkatakki on uusi ja rakastan sitä! Olen AINA (eli ainakin viimeiset neljä vuotta) halunnut tällaisen kunnon nahkaisen biker-takin ja nyt vihdoin ostin sen itselleni! Jee!! Nahkatakki antaa kunnon bad ass bitch -asennetta asuun kuin asuun ja rakastan sitä! Ihana, ihana, ihana takki! Paita on myös uusi ja se on suomalaisen R/H:n kevään mallistosta. Käykää kurkkimassa R/H:n nettisivuja osoitteessa www.rh-the-label.com tai käykää Helsingissä heidän uudessa, ihanassa myymälässään Fredrikinkatu 18:ssa.

P.S. Yaaay! Tänään minulla on synttärit! Ihanaa olla 22! Viikonloppuna biletetään rankasti.

▪ FOLLOW @TEEMUBLING ON TWITTER & INSTAGRAM ▪ LIKE TFTB ON FACEBOOK ▪

In: outfits

6 Comments

  1. 5.3.2014 - Vastaa

    YOU ARE JUST fabulousssssssssssssssssssss

  2. 5.3.2014 - Vastaa

    Ihana! <3 ja oooooooonnea! Paaaaaaaaaaaljon onnea! ^.^ Ja noi korvikset…. *lääh*

  3. 7.3.2014 - Vastaa

    HBD! Fierce heels and great jacket! Love the whole bad girl/boy attitude!

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 3 = 3