Thing for the Bling

Birthday Queen
Pictures by SINI SAVOLAINEN

ASOS dress
ALDO clutch
BALMAIN earrings
SAINT LAURENT pumps

Birthdays are so much fun! I celebrated my 22nd birthday on the weekend before last weekend and it was a crazy party, let me tell ’ya! Well, not toooo crazy, but crazy fun anyway. This is what I wore on the special night. Do you like my Valley girl meets Miley Cyrus look? I adore that dress, it’s sexy and bodycon but the fabric is so soft it feels like a piece of cloud. Love it.

***

Syntymäpäivät ovat niin hauskoja! Juhlin 22v synttäreitäni toissaviikonloppuna ja oli ihan mielettömän hullut bileet! Tai no, ei liiiiian hullut onneksi, mutta ainakin hullun hauskaa oli. Tällainen oli outfitini synttäri-iltana. Mitäs pidätte tästä asusta? Rakastan tuota mekkoa, se on todella seksikäs ja vartaloa myötäilevä, mutta kangas on pehmeää kuin pilvenhattara. Tykkään.

P.S. Edellisessä postauksessa mainitsin minusta kertovan Helsingin Sanomien jutun, joka ei sitten ilmestynytkään vielä, mutta nyt on varmaa tietoa, että se tulee ulos HUOMENNA. Eli huomenna kaikki tsekkailkaa sitten Hesarin tyyliosiota, siellä minun haastatteluni. Jee! Jännittää.

▪ FOLLOW @TEEMUBLING ON TWITTER & INSTAGRAM ▪ LIKE TFTB ON FACEBOOK ▪

In: outfits

5 Comments

 1. 19.3.2014 - Vastaa

  I do not see Miley, but great look!

  Clutch is my favorite part.

  http://2becomewang.blogspot.fi/

  • 19.3.2014

   I think the mesh-fabric in the dress is a bit Miley / the dress is something she would wear. But maybe that’s just me… :D Yes, I love the clutch too! The perfect size to take with you to a party.

  • 20.3.2014

   Btw: Hyvä juttu Hesarissa! Sanoit paljon oikeita asioita muodista, kuluttamisesta ja itsenä olemisesta. :)

 2. mariabella
  19.3.2014 - Vastaa

  Kysyn aiheen ulkopuolelta, missä vaiheessa sukupuolen vaihdoksesi on? Olet ilmeisesti jo käynyt leikkauksessa, mutta haluat säilyttää joitain maskuliinisia piirteitä toisissa lookeissasi?

  • 19.3.2014

   Olisi mielenkiintoista kuulla, että minkä asioiden perusteella sä tämän leikkausanalyysin teit…? :D En ole käynyt missään leikkauksissa, heh.

   Seppälän push-up rintsikat tosin kyllä saavat kiitosta, sillä niillä täysin lautakin saa ihan hyvät B-kupin rinnat (jopa ilman fileitä)! Suosittelen kaikille, jotka haluavat isomman rintavarustuksen. Tosi muhkeat ja hyvät rintsikat! ;)

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 + 7 =