Thing for the Bling

Golden Era

1. ANNA-KARIN KARLSSON sunglasses
2. ZANZLÖZA ZMYCKEN earrings
3. ANTONIO BERARDI pumps
4. VALENTINO* bag
5. WEEKDAY anklet
6. SAINT LAURENT* ring

Do you wear more gold tone jewellery or silver tone jewellery? I think I wear them both very seasonally – sometimes I can wear only silver for weeks, then after that gold is the only option. Right now I’m feeling gold in jewellery and accessories and my daydreams are full of these things you see in the picture.

***

Käytätkö enemmän kullanvärisiä koruja vai hopeanvärisiä koruja? Itse käytän molempia hyvin kausiluontoisesti – joskus saatan sonnustautua hopeaan viikoiksi ja sen jälkeen taas kulta on ainoa vaihtoehto. Juuri nyt kulta näyttää taas todella hyvältä minun silmääni asusteissa ja koruissa ja päiväuneni ovat täynnä näitä asioita, jotka näette kuvassa.

▪ FOLLOW @TEEMUBLING ON TWITTER & INSTAGRAM ▪ LIKE TFTB ON FACEBOOK ▪

In: accessories

4 Comments

 1. 21.3.2014 - Vastaa

  Kulta tai hopea, kunhan sitä on<3 Tällä hetkellä tykkään käyttää kumpaakin sekasin, vaikka useista ei kultaa ja hopeaa voi yhdistää… No, mun mielestä voi, ja hyvältä näyttää!

 2. 23.3.2014 - Vastaa

  Itse tykkään enemmän koruissa kuparista tai metallin sävyistä. Puhtaasti kultaa tai hopeaa vierastan.

 3. Turksaaja
  15.4.2014 - Vastaa

  Moikka! Blogilistalla lukee, että blogisi on perustettu vuonna 2010. Tämän blogin kirjoitukset kuitenkin alkavat vasta vuodesta 2011. Pääseekö jostain vielä lukemaan blogin alkumetrejä?

  • 18.4.2014

   Moikka! Blogin alkumetrit ovat tainneet tuhoutua bittiavaruuteen siinä rytäkässä kun siirryin Indiedaysiltä Bloggeriin tai sitten kun siirryin Bloggerista Costumelle viimeistään. :/

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


6 + = 7