Thing for the Bling

Spring FlingMANGO jumpsuit
SAINT LAURENT pumps
CHANEL earrings
GLITTER necklaces
GUESS watch
GLITTER bracelet
ASOS sunglasses

I’m having a fling. Oh yes, you heard me. A true spring fling. And it’s a good one! I had been looking for something like this for a while, but it all clicked when we met in Mango. I was i a mood for shopping, she was dark, elegant and very versatile. So I bought her and took her home and we have been happy together ever since.

A jumpsuit is my this spring’s go-to piece! Can’t believe this is my first jumpsuit ever. It’s so easy to dress and easy to take off and it looks so good with almost anything. I watched Sex and the City The Movie before we took these photos and I noticed that Carrie was wearing a pearl necklace in many scenes of the movie, so I got inspired and decided to wear pearls too. What do you think about this look?

***

Olen ihastunut. Kyllä, luit oikein. Ja tämä onkin todellinen kevätihastus! Olin etsinyt jotain tällaista jo jonkin aikaa, mutta kaikki palaset loksahtivat viimein paikoilleen, kun tapasin Hänet Mangossa. Minä olin shoppailutuulella ja hän puolestaan oli tumma, elegantti ja hyvin monikäyttöinen, joten ostin hänet ja vein kotiin. Olemme olleet onnellisia siitä lähtien.

Haalari on tämän kevään luottovaatteeni! En voi uskoa, että tämä on minun ensimmäinen jumpsuitini. Haalari on niin helppo pukea ja riisua ja se näyttää hyvältä melkein minkä tähansa kanssa. Katsoin Sex and the City -elokuvan juuri ennen näiden kuvien ottamista ja huomasin, että Carrie käyttää helmikaulakorua monissa elokuvan kohtauksissa, joten tästä inspiroituneena päätin kokeilla helmiröykkiötä tässä asussa. Mitäs tykkäätte?

▪ FOLLOW @TEEMUBLING ON TWITTER & INSTAGRAM ▪ LIKE TFTB ON FACEBOOK ▪

In: outfits

5 Comments

 1. 21.4.2014 - Vastaa

  sä oot niin perfect <3

 2. Sandra
  22.4.2014 - Vastaa

  Hui kun olet laiha.. Eihän sulla ole mitään terveysongelmia? Huolestuttaa katsoa näitä kuvia… :(

 3. 24.4.2014 - Vastaa

  Nice posing! And fierce jumpsuit that let’s your light skin glow.

  Not feeling the pearls though. The jumpsuit does not need them.

  http://2becomewang.blogspot.fi/

 4. 25.4.2014 - Vastaa

  You looked great wearing your new friend ;) Adore the pearls!

  x

  http://www.thewildethings.com

 5. 22.5.2014 - Vastaa

  Ouu, mäkin taisin ihastua! Voisikohan jotain tuollaista laittaa päälle kevään juhliin..

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 3 = 8